Re: DRESY - CISLA - VELKOST
roman to mu radsej pis na mail
zase forum nasluzi ako potrubna posta ![]()
VŠK FTVŠ Bratislava - Hurikán Bratislava - florbalový klub
Fórum florbalového klubu
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Stránky Predchádzajúce 1 2
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
roman to mu radsej pis na mail
zase forum nasluzi ako potrubna posta ![]()
rozkaz sefe
:D
roman ty si to predstavujes velmi lahko- este nevieme kto to bude platit- nedosla este kalkulacia od nich na tie dresy a mna by hlavne zaujimalo kde su dresy ktore ste dostali od klubu- pokial viem dostali ste ich viac ako vas je, ani jeden dres si od vás nik neodkupil-tak ako to ze vam chybaju cervene dresy???
robo, takze k tym dresom, co sme dostali. Marek nam ich daval 18, z toho dva boli s rovnakym cislom ale v roznej velkosti (XS a M).
A nas je asi 25-30, pretoze hrame tri kategorie (SZ, MZ, Pripravka) a len velmi malo chalanov mladsich hra za starsie kategorie.
no a tie dresy nove... pokial viem tak niektori chalani si budu chciet kupit bud jeden alebo oba dresy.
A ja som sa len pytal, takze pokial nic neviete o tom, tak sa nic nedeje. Budeme zatial hrat len v cervenych.
no tak pokial viem tie dresy sa objednavali iba pre vasu kategoriu a nie aj pre mladsich- mne bolo povedane ze tvoj rocnik dostane dresy aby ste mohli hrat a tak som ich aj objednaval- neobjednaval som pre este mladsich ako ste vy- takze problem je niekde inde a teraz potrebujem vediet presny pocet cervenych a bielych dresov a hlavne chcem vediet ci si to budete platit vy alebo klub- ake cislo je dva krat?
Roman ak mas podobne otazky, napis na mail, na fore nic nevyriesis. Ja som s Ikou dohodnuty, ona mi poslala cisla, velkost, farby, pocet, atd. to som poslal Robovi, ktory dresy riesi.
Robo, plati co sme sa bavili naposledy mailom (kusy, farby, cisla, velkosti). Predbezne to zaplati klub s tym ze si to budu chalani odkupovat ked chcu. kto si neodkupi, dres zostane v klube.
Ak je nieco nejasne, dajte vediet...
no tak pokial viem tie dresy sa objednavali iba pre vasu kategoriu a nie aj pre mladsich- mne bolo povedane ze tvoj rocnik dostane dresy aby ste mohli hrat a tak som ich aj objednaval- neobjednaval som pre este mladsich ako ste vy- takze problem je niekde inde a teraz potrebujem vediet presny pocet cervenych a bielych dresov a hlavne chcem vediet ci si to budete platit vy alebo klub- ake cislo je dva krat?
Vtedy, ked sa objednavali tie prve, tak sme vsetci hravali za kategoriu 94-mladsi, kedze teraz sa to posunulo o rok, tak ti co hravali za nas a su mladsi, tak maju dresy v nizsich kategoriach, takze asi tak.
robo, ja neviem ako ti pisala ika, ale co prisli novi chalani, ti si nechavali robit aj biely aj cerveny s rovnakymi cislami.
My starsi, co nam su male tie dresy co sme dostali prve, ti sme si doobjednali dalsie cervene a navyse biele, a taktiez s rovnakymi cislami.
Tie co su nam male posunieme mladsim, ktori dresy nemaju. a Ika nam hovorila aj to, ze ked tie dresy pridu, tak bud si kupime obidva, alebo ked si ich nekupime, tak zaplatime zalohu v cene dresu a po konci sezony sa nam ta zaloha vrati (pokial bude dres v poriadku, neposkodeny...)
cau robo, tie dresy co si mi dal, to su vsetky co prisli??? pretoze cervene prisli tusim ze dobre, ale biele prisli iba tie cisla, ktore mame na starych cervenych... k tym cervenym ktore prisli teraz niesu biele a navyse su tam ine velkosti ako sme objednavali, to si ese upresnim s ikou.
prisli 2 dresy velkosti XXL (cisla: 31 a 33) niesu niekoho z Acka alebo Becka???
roman to co som dostal od strecha a to mu asi posielala ika to som poslal do cola
prisli 2 dresy velkosti XXL (cisla: 31 a 33) niesu niekoho z Acka alebo Becka???
33 moze byt krkas, 31 nema nikto myslim ani z A ani z B
moze to byt Dusko, Robo ty nevies kto si to objednaval?
mozno dusko a 33 ma tusim lukas
robo s krkasom to moze byt pravda (teda ze je to jeho cislo) lebo stale nejako vyplakaval
ze ma maly dres, a na fotkach ma 33 ![]()
robo: volal som vcera s ikou a ona vravela, ze Strechovi posielala objednavku tak, aby boli dresy:
- parovo k tym starym cervenym
- niekolko novych cervenych
- k novym cervenym parovo aj biele
takze ja neviem, ako ta objednavka prisla.
Strecho, prachy chces dokedy??
Naposledy upravil: Roman - ziaci =) (2009-06-10 14:32:14)
caves Roman.. dres s cislom 31 bude zrejme moj. tento piatok na treningu nebudem, no buduci tyzden by som si ho u teba rad vyzdvihol.. dikes ![]()
Roman, najlepsie do konca juna. Urob prosim aj zoznam ludi co maju dresy spolu s poctom dresov cervenych/bielych. Dones na trening aj ten druhy XXL dres. diki
dusko: okej ![]()
strecho: okej ![]()
![]()
zajtra snad na trening pridem, tak nejako to vyriesime, snad ![]()
ano 33 je moje cislo tak to zrejme bude moj..v piatok pridem na trening
dobre, prinesiem teda oba dresy
v nedelu hrate od 7:30 do 10:30 ligu mladsich ziakov. rozpis ma Roman. hned po Vasom zapase hra Acko proti ATU tak snad nas naladite na vitaznu notu :-)
ale v nedelu 17.1 ![]()
Marcel, 10. aprila hrate prvy zapas na FTVS od 8:00 proti Gajarom a od 11:00 proti Elfs. So Seahorses hrame hned potom od 13:00.
Pre rozhodcov: kto mozte dohodnite sa s Romanom a odpiskajte im to, dik
potreboval by som to vediet ale najneskor do pondelka resp. utorka (5 resp. 6.4.2010) aby som potom pripadne vedel zohnat niekoho ineho, keby nasi nemohli...
zapasy su od 8:00 do 12:00 (4 zapasy)
dik
caute chalani, no ako to vyzera s rozhodcami?
Stránky Predchádzajúce 1 2
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Currently installed 5 official extensions. Copyright © 2003–2009 PunBB.
[ Vygenerované za 0.334 s, vykonaných príkazov: 9. ]