Re: Treningy v piatok FEI STU!

dnesny este nie

ŠTVRŤFINÁLE ZEX 2009/2010:

FK-ZŠ NTS Nemšová - VŠK FTVŠ Hurikán BA 8:4 - 1:0

FbK Tvrdošín - Horse Power Prešov 13:1, 5:0 K - 2:0

ŠK 98 Pruské - ŠK Slávia SPU DFA Nitra 11:5, 11:2 - 2:0

ŠK Dragons Ružinov BA - UNIHOC Žilina 3:5, 2:3 TS - 0:2

Naposledy upravil: Roman - ziaci =) (2010-03-07 20:22:33)

neber zivot az tak vazne, aj tak z neho nevyviaznes zivy...

352

prehrali sme 1-7

353

Ahojte... koleno sa este z vikendu nevyspalo (ako som cakala), oščiada ma dosti, tak ho necham vydychnut a vidime sa v stredu wink ... zatial

azanďalááát

354

caffte,
ako vzdy v pondelok nestiham sad
vidime stredu

355

caute myslela som ze dnes uz budem ok ale hrdlo stale pobolieva sad  takze sa budem liecit aby som dosla aspon v piatok ..a v sobotu nech som jak rybiška smile

tos sportuvat treba

356

Baby, ospravedlnujem sa z dnesneho treningu a pravdepodobne aj z piatkoveho, v pondelok by som uz mala byt ready smile

treba zajtra niekoho na zapisovanie?

btw... o kolkej vlastne hrate? tongue

Naposledy upravil: Roman - ziaci =) (2010-03-12 13:31:49)

358

hrame o 16.00, ak by sa ti chcelo, boli by sme moc rady keby si nam pomohol s casomierou. keby tato lukrativna funkcia bola uz nahodou obsadena, budeme rady ked nam budes silno fandit big_smile

dakujeme!!!

budem budem silno vela wink

360

a na zajtra treba niekoho aj na tribuny, ak sa da...aby sa nestalo, ze tam bude viac ludi z Nemsovej, ako nas, hmm? snad teda niekto pride... :-)

ivi, no minimalne ja tam budem lol

362

baby,chcem vam vsetkym este raz podakovat za tuto sezonu, aj Lukimu vdaka, a napriek vsetkemu, vratane mojich nezdarov, som pripravena nadalej odstranovat a vylepsovat svoje nedostatky a tesim sa na dalsie treningy s vami. smile

363

Lydi, pridavam sa... vdaka vsetkym, hrackam, ci uz tuto sezonu hrajucim, alebo nie... trenerkovi a kazdemu, co nam fandil...

azanďalááát

364

holky, zajtra trening na Kremnickej kvoli maturitam NIE JE !!! vidime sa v piatok

365

moze tam ist Bcko a mladasi?

Ja mysliet ze velmi skoro velmi fukat velmi silny vietor

366

ha ha ha. ak chcu maturovat tak mozu big_smile ale musia to stihnut do piatej.

367

big_smile ja som myslel ze vy mate tolko maturantiek

Ja mysliet ze velmi skoro velmi fukat velmi silny vietor

368

Babyzne, aj ja sa pridavam, vdaka za fajn sezonu. Playof bolo super, ja ked sme nevyhrali ani jeden zapas

369

tak tak tiez sa chcem podakovat za velmi prijemny cas straveny s vami dievcene, aj ked sme teda nevyhrali ,neva nic sa nedeje su aj dolezitejsie veci wink aspon sme si zahrali, zabavili sa ...a Luky a Iva budete mi uprimne chybat

tos sportuvat treba

370

teraz v piatok mozete vsetci prist na trening na FTVSke o 17.30.....acko, becko, baby, roman :-)

371

tak co dievcata? Ideme v piatok na FTVSku? ja by som sla...

aj ja sa chcem pridat a podakovat vsetkym...naozaj som sa citila prijemne a trosku ma mrzi, ze pre nas sa sezona konci...ale tiez budem nadalej s radostou chodit na tng...uz sa na vas tesim v piatok...caute

Barby 21.09.2009: ,,Čachna kakaj!"

372

eeej rada by som prisla, rada... velice... len ma nejaky bacilko pokusa... kazdopadne uvidim, este mam predsalen jeden den k dobru smile ... keby to nahodou nevyslo, uzite si wink

azanďalááát

373

ja tiez pripajam ku vsetkemu big_smile
vidime piatok

kachnicka napísal(a):

tak co dievcata? Ideme v piatok na FTVSku? ja by som sla...

aj ja sa chcem pridat a podakovat vsetkym...naozaj som sa citila prijemne a trosku ma mrzi, ze pre nas sa sezona konci...ale tiez budem nadalej s radostou chodit na tng...uz sa na vas tesim v piatok...caute

374

Aj ja vam moc dakujem dzifcence hurikanske a samozrejme aj nasmu super trendovi! Je vskutku radost s vami hrat ! Ale veru dakujem vam aj za trpezlivost s mojim vecnym pracovnym sklzom...
Inak zajtra nepridem, idem si zajazdit kym je este nejaky sneh, takisto aj buduci tyzden :-)
Tak sa majte zatial krasne, pekny trening a vikend prajem! papa

375

caute baby, aj ja velmo pekne dakujem za celu sezonu:)

baby a este jedna vec.. ze tohtorocny slovak sa ma konat 1.-4.7. .. planujeme sa prihlasit? lebo mne sa rysuje jedna velmi dobra vecicka akurat v tom termine, ale uz od konca minulorocneho slovaku som sa tesila na ten dalsi..
preto si rozmyslime, ci chceme ist.. ak ano, bude to pre mna dilema, ked nie, aspon sa nebudem musiet rozhodovat..
vidime sa zajtrek.. papa

a ked nie tak ani nic..