51

Re: Slovo do duše

lukino, nedaval si este fotku a peniaze na registraciu? myslim, ze si to uz davnejsie odovzdal albinovi. bolo by dobre, keby si uz hral.
takze to albin musi doriesit. inac to nevidim big_smile

Naposledy upravil: marcel (2008-05-13 09:41:45)

ak sa po tridsiatke rano zobudis a nic ta neboli­, tak to si uz po smrti...

52

no hej dal som mu uz aj prachy aj foto tak ak sa to da do piatku vybavit tak by mohol na tom popracovat aby som mohol nastupit..

raz si hore, raz zas dole

53

chalani, ti co ste chceli spolupracovat na aktualizacii stranky pre vasu "Muzi B" cast by ste sa tomu mohli trocha povenovat a aktualizovat tabulku, statistiky a zapasy.

Podpis nesmie byť dlhší ako 400 znakov. Skráťte prosím váš podpis na 1,736 znakov. lol

54

ano ja sa hlasim, coskoro aktualizujem

55

a co s tym Vasim stvrtkovym treningom, som pocul, ze tam nikto nechodi a ze ho mame zrusit, ale ked som potom pozeral, tak by Vam ostal len pondelok, takze co s tym?

Mám skoro vládnucí prsteň....

56

no pravda je taka ze tam skoro nikto nechodi od nas. je tam tak 3-5 ludia vynimocne via. Neviem ako casto su tam aj mladsi chalani s ktorymi ked je to spojene tak zatial co som tam nahodou bol a videl, tak vecsinou boli negativne emocie z jednej (a asi aj druhej) strany. otazka ostaleho pondelnajsieho treningu je na mieste. osobne si nemyslim ze stvrtky nieco prinasaju a z hladiska vynalozenych financii by bolo zrejme investovat ich inde nez na stvrtky. moj nazor. bol som tam za pol roka asi 5x a 5x to stalo za nic.

Huuuu - huuuu - huuuurikán

nas tam chodi tak 7-8, ak sme vsetci...
vacsinou ak tam je marcel, tak my normalne trenujeme na polke a na druhej polke si bckari tiez neco robia a potom sa spojime a hrame... takze tak.

neber zivot az tak vazne, aj tak z neho nevyviaznes zivy...

58

Lukino #44 napísal(a):

ano ja sa hlasim, coskoro aktualizujem

stale nic?? ak to nestihas tak sa dohodnite navzajom viaceri a jeden nech to dokonci.
tabulku a statistiky do 1-3 dni aktualizuje, zapasy treba do 24 hod aktualizovat (zo zapisov je to bezproblemove)

Podpis nesmie byť dlhší ako 400 znakov. Skráťte prosím váš podpis na 1,736 znakov. lol

59

caute, stvrtkovy trening som zrusil, cize od Marca ho uz nemame.

okej, dik za info

61

ja to budem aktualizovat a stihat to vsetko..dnes to spravim, ale len to co mam, nemam komplet veci a z hlavy si to nepamatam takze ostatne doplnim ked mi to posle mato..

62

tak ho nakop do zadku nech to mas co najskor cool

63

Zdravim. Je na case pozriet sa pravde do oci. Na zaciatok pre oboznamenie temy, chceme upozornit na upadok B-teamu nasho Hurikanu. K tomuto kroku riesenia sme sa odhodlali po poslednom odohranom kole 1. ligy ked sme nastupili na dvojzapas v nedelu,co bol den, ked nam prekypela vnutorna zlost a dosli nam uz nervy. Minimalne od zaciatku tohto roku 2010 a mozno aj dlhsie dusime v sebe stavy, kedy sa tesime  ist na trening a vraciame sa odtial maximalne znechuteni. Preco vlastne sme znechuteni z treningov ? Dobra otazka. Skuste sa zamysliet. Ale to by zas trvalo prilis dlho a nic by sa tym pravdepodobne ani nevyriesilo. Tak pomalicky zacnem. Prve, co si vsimnem, ked pridem na trening, ‘k_r_va zas tu nikoho neni‘. A ak sa nahodou niekto aj zjavi, nie je nas ani tolko, aby sme spravili jednu zakladnu „pätku“ s tym, ze by aj boli aspon traja na striedacke. Dost chabe, to uz je pomaly horsie ako Devinski jazdci. Ak sa nas aj zozbiera pocet siestich hracov, tak z toho je minimalne polovicka „posila“ od starsich ziakov. Cize ziadna slava. V klude teda mozme hrat 3 na 3 bez striedania a samozrejme, aj bez brankarov. Nemame ziadneho brankara, ktory by chodil na treningy a ak aj nahodou sa az jeden dostavi, tak je to smutne. Tym padom sa straca motivacia a aj chut hrat. Jedine, co mi mojej inteligentnej hlave je vynimocne nejasne, je to, ze odkial sa  ZRAZU zozbiera na zapas mega vela hracov. Dalsim problemom, co ma odradza od tejto situacie je fakt, ze platim jak kok mesacne 20 € za jeden trening a nic z toho nemam. A dneska penazi nie je nikdy dost! Zatial si myslim, ze to na zaciatok uplne staci a som zvedavy, co sa tymto dosiahne. Bol by som rad, ak by tento clanok trochu pomohol zlepsit nasu situaciu. Inak pojde „becko“ rychlo do p__c__e. Dakujem.

Rezia:Adam belko
          Pista

64

Pista/Adam,

ja budem reagovat len na to clenske, kedze to ostatne je vas bordel. to ze mate len jeden trening tyzdenne je vysledkom vasej treningovej moralky a ako pocuvam tak aj ten jeden je asi pre vas vela. zaklady aritmetiky: jeden trening na Kremnickej vyjde cca 30 Eur, mesacne je to 120. tj na B tim nedoplacali hraci inych timov muselo by vas chodit na treningy 6. toto je len hruby odhad, kedze tam vobec neratam poplatky za ligy, rozhodcov, registracky, atd. ktore by sa s tych vasich 20 E mali tiez platit.

suhlasim vsak s Vami ze situacia je katastrofalna - nechapem ako niekto nemoze dojst na 1 trening tyzdenne - a na mieste tych co dojdu na trening by som bol tiez nasr...., co vam ja mozem slubit ze po skonceni play off spojime treningy A a B timu muzov a planujeme aj velku naborovu akciu. lebo ak by mal B tim fungovat tak ako funguje posledne 2 mesiace tak to ho radsej zrusim.

Ja mysliet ze velmi skoro velmi fukat velmi silny vietor

65

20.3. hrate na jegeho id 8:00 s Gajarmi a 14;45 s Nitrou

Ja mysliet ze velmi skoro velmi fukat velmi silny vietor

nazdar chalani,
ked uz sa nikto nestara o beckarsku cast na webstranke, zoberem to na seba ja, ak ma niekto zapisy becka od zaciatku sezony az po zatial odohrate kolo, mohol by mi to niekto poslat, aby som podoplnal chybajuce veci?
moj mail: roman.sklenica@gmail.com alebo mladez@hurikan.org

vdaka

67

no Roman ja sa o to "staram" ale mam presne tento problem..nemam zapisy zo zapasov a tak to nemozem doplnat..

ma tie zapisy vobec niekto? tongue

Miki, co oko?

70

konecne som doma z nemocnice, oko je este krvave ale nenasli tam zatial ziadne poskodenie tak hadam tam ani nebude do dvoch tyzdnov by to malo byt ok ak vsetko pojde podla planu, inac suskin dostal od nitranov uz aj prezivku : mini panda big_smile

co sa bude diat v roku 2011?? budu u nas MS v hokeji uz je len skoda ze my budeme v tedy v B-kategorii...

71

mini panda s vyhrou,big panda Klosik smutny

72

miki ja sa čudujem vašim že ťa pušťaju hrať ešte po tolkych urazoch big_smile

73

no co maju robit ked neviem pochopit ze plavanie je najlepsi sport big_smile

co sa bude diat v roku 2011?? budu u nas MS v hokeji uz je len skoda ze my budeme v tedy v B-kategorii...

74

Miki, treba si to poriadne overit, par urazov ta nemoze od florbalu odradit big_smile

75

a hlavne ked mas dobru poistku tak este zarobis lol

Tucet je dvanásť obyčajných ľudí. Jedenásť obyčajných ľudí a ja by teda nikdy nebol tucet; lebo ja nie som obyčajný človek.